Winterbanden verhuur

Bij Bandimex/PJ Bandenservice kunt u ook winterbanden huren, dit is makkelijk wanneer u (eenmalig) naar bijvoorbeeld een wintersportgebied gaat. De minimale huurperiode hiervoor is 8 dagen. 

Winterbanden huren

Bandimex/PJ Bandenservice verhuurt banden van verschillende merken en voor vele typen auto’s, compleet op stalen velg. Wanneer banden versleten zijn kan het gevaarlijk zijn om hier nog mee te rijden, daarom worden banden met minder dan 5 millimeter profiel niet meer verhuurd. Vaak worden de huursets na het seizoen als gebruikt te koop aangeboden, hier kunt u als klant weer van profiteren. Ook ruilt Bandimex/PJ Bandenservice gebruikte sets winterbanden in bij aanschaf van een nieuwe set.

Hoe gaan wij te werk?

Wij verhuren de winterbanden compleet gemonteerd op onze velgen. Uw set banden gaat onder de auto vandaan en blijft bij ons achter als borg voor de set winterbanden die met u mee gaat.

Winterbanden met TPMS

Heeft uw auto een direct TPMS-systeem en wilt u ook tijdens de huurperiode van uw winterbanden gebruik blijven maken van dit systeem? Standaard hebben verhuursets deze optie niet, maar wij bieden u tegen een meerprijs de mogelijkheid om specifieke winterbanden onder uw auto te monteren waarbij dit systeem actief blijft. Indien u generieke winterbanden onder uw auto laat zetten, zonder TPMS, dan zal er tijdens de huurperiode een foutmelding in uw dashboard verschijnen en zal het systeem niet actief zijn. Vraag ons om de mogelijkheden!

Huur winterbanden online

U kunt uw gegevens en de gewenste winterbanden invullen op de site van Bandimex. Vervolgens zullen wij van Bandimex/PJ Bandenservice met u contact opnemen. 

winterbanden huren.jpg

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Bandimex/PJ Bandenservice BV

Wij zijn een echte onafhankelijke bandenwinkel, en VACO erkend.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
08:00 - 12:00 uur

Contactgegevens

Van Meelstraat 3
3088 GM  Rotterdam

Telefoon 010 - 428 1500
E-mailinfo@bandimex.nl

Scroll naar boven