Vrachtwagenbanden Rotterdam

Bent u op zoek naar vrachtwagenbanden in Rotterdam? Bandimex/PJ Bandenservic is uw vrachtwagenbandenspecialist in Rotterdam. Wij bieden complete ontzorging van uw bedrijfswagenbanden. In ons assortiment vindt u naast alle gangbare banden van de belangrijkste merken zoals GoodYearMichelinBridgestone etc, ook een enorme keus in banden voor speciale toepassingen. U vindt bij ons voor alle omstandigheden in elk seizoen de geschikte band.

Vrachtwagenbanden maten

Wij bieden banden voor vrachtwagens in verschillende soorten en maten. Kom bij ons langs en wij geven u de banden die bij uw vrachtauto passen!

Winterbanden voor vrachtauto's

In de winter worden extra eisen gesteld aan vrachtwagenbanden. Winterbanden zijn zo ontwikkeld dat het nog steeds veilig is om bij lage temperaturen en gladde wegen veilig te kunnen rijden. Banden voor vrachtwagens moeten goed zijn, zowel in de zomer als in de winter. Vrachtwagens leggen grote afstanden af, vervoeren veel gewicht en rijden soms ook stukken over onverharde wegen. Slijtage, drukverdeling en rolweerstand zijn belangrijke aspecten van de kwaliteit van een band. Die eigenschappen bepalen de prestaties, de efficientie en de veiligheid.

Montage van banden

De banden worden vakkundig gemonteerd, uitgebalanceerd en uitgelijnd met de meest moderne apparatuur; zo gaat u veilig op weg.

Overige diensten

Wij gaan voor de laagste km-kostprijs. Naast nieuwe en gebruikte vrachtwagenbanden bieden wij nog meer bandenservices aan:

Vrachtwagenbanden te kopen

inkoop vrachtwagenbanden

"Wij leveren banden voor elk type personenauto!"

Neem contact met ons op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Bandimex/PJ Bandenservice BV

Wij zijn een echte onafhankelijke bandenwinkel, en VACO erkend.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
08:00 - 12:00 uur

Contactgegevens

Van Meelstraat 3
3088 GM  Rotterdam

Telefoon 010 - 428 1500
E-mailinfo@bandimex.nl

Scroll naar boven