Trends

Wij volgen nauwgezet de laatste ontwikkelingen op het gebied van banden, wielen en ventielen. Laat u bij ons informeren over de laatste trends van lichtmetalen velgen.

Meer informatie over run flat banden? Wij kunnen u er van alles over vertellen. Daarnaast zijn de labels op de huidige generaties banden ook interessant voor u als gebruiker. Meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van TPMS ventielen? Bij ons moet u zijn.

Banden voor alle seizoenen

Voor de personenauto weggebruiker die door de bomen van het “zomer- of winterbandenbos” de juiste band niet meer kan vinden is er zeker voor Nederland een goede oplossing: de 4-seizoenenband ook wel all-weather band genoemd. 

In een groot aantal maten en merken is deze typische Nederlandse oplossing inmiddels op de bandenmarkt. De band voldoet aan alle regelgeving voor de winterperiode, net als een volledige winterband.

De kwalificaties van deze 4-seizoenbanden zijn ook van toepassing voor de echte wintersportlanden met een winterbanden plicht. In de Europese landen om ons heen waar een winterbanden plicht geldt, wordt een winterband van 4 mm of minder gezien als een zomerband. In Nederland geldt voor de winterband dezelfde APK norm als een zomerband; zijnde 1.6 mm restprofiel. Dat is niet veel maar het mag van de wet! Dit geldt dus ook voor de 4-seizoenenband. Wilt u van het het wisselen van uw banden af? Dan is er dus een redelijk alternatief “DE 4-SEIZOENENBAND”.

Volg de laatste trends op onze facebook pagina!

laatste ontwikkelingen banden

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Bandimex/PJ Bandenservice BV

Wij zijn een echte onafhankelijke bandenwinkel, en VACO erkend.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
08:00 - 12:00 uur

Contactgegevens

Van Meelstraat 3
3088 GM  Rotterdam

Telefoon 010 - 428 1500
E-mailinfo@bandimex.nl

Scroll naar boven