Autobanden

Wilt u autobanden kopen? Bandimex/PJ Bandenservice in Rotterdam levert alle standaard en high performance autobanden voor elk type personenauto. Ze zijn er in uiteenlopende soorten en kwaliteiten. Elk met zijn specifieke kenmerken, wegligging en toepassing. Bij ons kunt u precies die band kiezen, die u nodig heeft en met de prestaties voor de rijomstandigheden, waaraan u het hoofd moet bieden.

Grote keus autobanden te koop

In ons assortiment vindt u naast alle gangbare banden van de belangrijkste merken, zoals GoodYear, Michelin, Bridgestone etc, ook een enorme keus in banden voor speciale toepassingen. U vindt bij Bandimex/PJ Bandenservice voor alle omstandigheden in elk seizoen de geschikte band. Zo leveren we bijvoorbeeld ook winterbanden.

Winterbanden voor auto's

In de winter worden extra eisen gesteld aan autobanden. Winterbanden zijn zo ontwikkeld dat het nog steeds veilig is om bij lage temperaturen en gladde wegen veilig te kunnen rijden. Banden voor auto's moeten goed zijn, zowel in de zomer als in de winter. Bij ons zijn allerlei soorten banden te verkrijgen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Perfect gemonteerde autobanden

De banden worden vakkundig gemonteerd, uitgebalanceerd en uitgelijnd met de meest moderne apparatuur; zo gaat u veilig op weg.

autobanden kopen rotterdam

"Wij leveren banden voor elk type personenauto!"

Neem contact met ons op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Bandimex/PJ Bandenservice BV

Wij zijn een echte onafhankelijke bandenwinkel, en VACO erkend.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
08:00 - 12:00 uur

Contactgegevens

Van Meelstraat 3
3088 GM  Rotterdam

Telefoon 010 - 428 1500
E-mailinfo@bandimex.nl

Scroll naar boven